Wij zijn wij?

Anja Reiners

Anja Reiners (1969) is een veelzijdige duizendpoot met een voorliefde voor het organiseren van en werken op evenementen. Na een carrière in de ruitersport heeft Anja haar sporen verdiend in diverse administratieve en onthaalfuncties, en heeft ze zich onderscheiden door haar nauwkeurigheid, gedrevenheid en veelzijdigheid. Met haar warme, open persoonlijkheid en haar vlotte babbel in vijf talen is ze tevens de perfecte gastvrouw voor nationale en internationale evenementen. Meer informatie en referenties vindt u hier.

Sinds kort heeft Anja ook haar eigen verkoop van sieraden, sjaals en andere mode accessoires in Anja’s Folieke. Meer informatie over verkoop en collectie vindt u hier.

Maikel Vennix

Maikel Vennix (1975) heeft na diverse banen in de vakgebieden kwaliteit, veiligheid en milieu besloten om deze werkzaamheden op zelfstandige basis uit te voeren. In 2011 heeft hij met veel succes Vennix Consulting opgericht, en diverse projecten gedaan op het gebied van QHSE en interim management. Deze activiteiten zijn nu ondergebracht in Forti Insieme BVBA.  Een uitgebreidere CV en referenties kunt u hier terugvinden.

In zijn vrije tijd reist Maikel graag, en is gepassioneerd fietser. Sinds kort heeft hij deze hobby’s gecombineerd met zijn talent om te schrijven, en maakt nu verhalen, verslagen en columns over reizen, wielrennen en mountainbiken. Een kort portfolio vindt u hier.