Copywriting

Begin 2012 heeft Maikel als dank voor het winnen van een fiets een ingezonden brief geschreven naar het wielerblad CycleLive Plus. De redactie was direct enthousiast over het artikel, en aan beide kanten smaakte het naar meer. Wat als iets kleins is begonnen, is daarna uitgegroeid tot een serieuze aangelegenheid. Sinds die tijd schrijft Maikel regelmatig artikelen en columns over de wielersport, reizen en mountainbiken, en zorgt hij voor bijpassende foto’s. Met deze activiteiten combineert Maikel zijn liefde voor het schrijven en fotograferen met zijn passie voor fietsen en reizen.

Als tekstschrijver tracht Maikel zo veelzijdig mogelijk te zijn. En hoewel zijn voorliefde ligt bij fietsen en reizen, schrijft hij ook zonder probleem een scherpe column, gestructureerd lesmateriaal of een objectieve productreview.

De komende jaren wil Maikel deze activiteiten verder uitbreiden. Wanneer u op zoek bent naar een tekstschrijver voor uw tijdschrift of lesmateriaal, neem dan gerust contact op met Forti Insieme.